Březen 2003

Vysílání STTV 14. týden 2003

See video

Záměr na bezpečnostní kamerový systém města a skatepark. Změna lékařské služby 1.pomoci - nebude přes noc. Chystaná změna podoby autobusového nádraží a výstavba benziny. ZŠ Dukelská součástí Stonožky projektu Na vlastních nohou. Oblastní soutěž v aerobiku Lenky Chárové.

Vysílání STTV 13. týden2003

See video

Rekonstrukce kanalizace na Barvínkově. Příprava sezony, restaurování exponátů a celkové sestěhování muzea. Rekostrukce sociální ubytovny pro muže ve Zvolenské ulici. Jarní úklid města. Turnaj 2. a 3. hokejových tříd.

Vysílání STTV 12. týden 2003

See video

Město Strakonice má zájem zprivatizovat pivovar Nektar. Ukážeme jak hedvábí maluje postižená Šárka Smetanová. Barmanská špička v kulturním domě. Ve sportovní reportáži se podíváme na příznice aikido.

Vysílání STTV 11. týden 2003

See video

Přiblížíme Vám okolnosti prodeje lokality Ostrov, který už nepatří Fezku, ale je v rukou soukromníka. Ukážeme obojživelné vozidlo Miloslava Kalivody. Zámek Střela mění majitele. Zhodnocení zimní přípravy SK Strakonice 1908.

Vysílání STTV 10. týden 2003

See video

Okresní ředitelství PČR Strakonice bylo 1. v národní spoutěži o pohár ČR. Kdo se stal novým majitelem Ostrova ve Strakonicích. Chřipková epidemie. Ve sportovní reportáži Vám ukážeme snowboardové závody na náměstí.