Červen 2003

Vysílání STTV 27. týden 2003

See video

2.setkání lidí s příjmením Bavor a Babor. MSP výstavy obrazů šlechticů a historické kytice. Strašidla na hradě. Chystané propojení dvou budov radnice. Soutěž v Chrašťovicích. Kniha Inzerát na muže + autogramiáda autorky fejetonů. Sjezd kajakářů na Podskalí. Strakoničtí fotbalisté - 2.místo v tabulce divize.

Vysílání STTV 26. týden 2003

See video

Referendum vstupu do EU ve Strakonicích. Záchranářka Zuzana Ludvíková a její pes. Malí cyklisté na Podskalí. Prezentace pro volný čas mládeže v MěDK. 155.výročí narození a 80.výročí úmrtí K.Klostermana. Strakoničtí tenisté se vracejí do divize. Historický úspěch strakonických házenkářů.

Vysílání STTV 25. týden 2003

See video

Rekonstrukce dětských hřišť ve městě. 3.ročník soutěže mažoretkových skupin. Provizorní přemostění v Ellerově ulici. Malí hasiči soutěžili o pohár starosty. Jihočeští dětští zastupitelé se sešli na hradě. Nohejbalisté Pospol.

Vysílání STTV 24. týden 2003

See video

Rybáři vyčistili Mlýnský náhon. Jamboree 2003 - bluegrasový festival. Dětská soutěž v parku ke Dni dětí. Slavnost hasičů v Horním Poříčí. První strakonický turnaj ve florbalu.

Vysílání STTV 23. týden 2003

See video

Okresní nemocnice má nového ředitele. Vandalové u ZŠ Dukelská. Školní akademie F.L.Čelakovského. 13. střílení z historické kuše na hradě. Atletické závody Pohár rozhlasu ve Strakonicích. Mladí karatisté.