Červenec 2003

Vysílání STTV 31. týden 2003

See video

Využití volného času školáků o prázdninách. Problematika chodců a přechodů. Barvínkov -- výstavba kanalizace 2.etapa. Ekologická havárie na Řepickém potoku. 5.ročník Řepice 2003. Pozvánka na Rumpálování. 1.ročník hudebně-sportovních slavností na plavečáku.

Vysílání STTV 30. týden 2003

See video

Špatná finanční situace nemocnice, dluh přes 80 milionů. 2000 Kč vlastníkům povodněmi poškozených domů. Kroužkování čápů. Volyně -- stavba nového mostu přes Volyňku. Plánovaná výstavba chodníku pro pěší u viaduktu ČZ. Chátrající Koflík bude k prodeji. Vznikne architektonická studie na Podskalí. Upozornění na vloupání do domů přes prázdniny. Vylepšení strakonických sportovišť.

Vysílání STTV 29. týden 2003

See video

Kvalita vody v Otavě. Odkanalizování okolí Otavy. Soutěž Hospodářské komory Významný podnikatel roku. Záměr na zřízení psího útulku ve Strakonicích. Nový velitel brigády Jiří Provazník. Schůze vedení nemocnice a primářů. Galerie v Hluboké -- Jiří Máška a Martin Gregora. Divoký západ v Hodějově. Příprava SK Strakonice 1908

Vysílání STTV 28. týden 2003

See video

Premiéra cestopisného dokumentu Pavla Pavla. Krajkářky, paličkování. Lávka na barvínkově bude stát 3 miliony. Nová podoba památníku Na Ohradě. Skatepark bude mít osvětlení. Nektar pouť na Podskalí. Starší přípravka fotbalistů Katovice hrála proti maminkám. Red Dogs: dramatický boj o mistrovský titul.