Říjen 2003

Vysílání STTV 44. týden 2003

See video

Stoupající počet sebevražd. Významná společnost a živnostník -- hospodářská komora. Kandidáti na post senátora. Dluhy za neplacení poplatků komunálního odpadu. Židovský hřbitov ve Volyni -- návštěva izrael.velvyslance Arthura Avnona. Výstava Místo na slunci (DD Volyně). Historicky první otevřeného turnaje v petangu v Habeši.

Vysílání STTV 43. týden 2003

See video

Kácení desítek stromů v dolní části Strakonic. Oprava kamenné bašty. Současný stav cyklotras. Konec haléřových 10 a 20níků. Zakoupení pojízdného rentgenu. 2. kruhová křižovatka vznikne u hřbitova. Schválen monitoring imisí v ovzduší. Běh okolo Kuřidla. Fotbalisté ze staré gardy.

Vysílání STTV 42. týden 2003

See video

Pokračující finanční potíže nemocnice. Nové schody k mlýnskému náhonu. Policejní akce Kryštof . Výlovy rybníků začaly. 11.ročník Zlatý Ámos - o nejlepšího učitele. Výstava o budoucnosti strakonického hradu. Vodní pólisté Strakonice Red Dogs.

Vysílání STTV 41. týden 2003

See video

Pohled do zákulisí Václavské poutě. Privatizace pivovaru ve Strakonicích. Nový most v Ellerově ulici a lávka na Barvínkově. Zasedání rady hospodářské komory. Nové pódium na II.hradním nádvoří. Krádež nových amplionů. Koncert Nektarky a Ladislav Rom. Hokejisté, úspěšný vstup do II.ligy.