Červen 2015

Zpravodajství STTV - 27. týden 2015

See video

Na sympózium do Strakonic přijeli přední čeští a američtí neurologové a internisté. V nových jízdních řádech městské hromadné dopravy došlo k zásadním změnám. Blíží se 600. výročí upálení mistra Jana Husa. Festival Jamboree se vrací na hrad. Sport: Plavecké závody Zlatý fez měly letos rekordní účast.

Tradiční hudební festival zpátky na hradě

See video

Zpravodajství STTV - 26. týden 2015

See video

Prodej městských pozemků v lokalitě Jezárka se projednával veřejně. Strakonický dudáček poprvé na Velkém náměstí ve Strakonicích. Taneční přehlídka Dance show se konala již po patnácté. Ke změnám v územním plánu je možné vyjádřit se do konce června. Na strakonickém hradě se uskuteční třetí česko - americké neurologicko - internistické sympozium. Českobudějovická nemocnice má nový koutek pro děti. Sport: Úspěchy volejbalistů a vodních pólistů.

Strakonice - FK Junior: Mise splněna

See video

Výhru v posledním zápase sezóny sledovalo na Křemelce přes 250 lidí. Tým Junioru postoupil do okresního přeboru.

Zpravodajství STTV - 25. týden 2015

See video

K úrazu dětí může dojít i na často kontrolovaném dětském hřišti. V ambitu strakonického hradu se opravuje ještě původní dlažba. O víkendu nebude možné projet stavbou okružní křižovatky na Katovické. Do konce června je povinné dokončit polopřevody aut. Ve Strakonicích proběhl IX. ročník Strakonický dudáček 2015. V Maltézském sále probíhá výstava Mořské mámení, končí škola, léto hurá.Sport: FK Junior slaví postup. Vodní pólistky jsou deset let v řadě nejlepší v 1. lize.

Zpravodajství STTV - 24. týden 2015

See video

Zamítnutí prodeje městských pozemků bylo zpochybněno anonymem. Skryté nebezpečí kyberšikany přiblížili školákům dětští zastupitelé. Strakonický dudáček oživí hrad i Velké náměstí. Předškoláci byli pasováni na školáky. Teplárna chystá rozsáhlé opravy a investice. Na letišti proběhl den s 25. protiletadlovým raketovým plukem. Proběhlo zemské kolo národního šampionátu mažoretek. MěKS vás zve na IX. ročník Strakonického dudáčka 2015. Sport: Vodní pólo, Fotbal FK Junior, oslava narozenin basketbalového trenéra Vondřičky.

Zpravodajství STTV - 23. týden 2015

See video

Lidé si mohli prohlédnout moderní techniku zdravotnických záchranářů. Husité během Muzejní noci dobývali strakonický hrad. Několik měsíců bude uzavřen hlavní vjezd do strakonické nemocnice. Rekonstrukce sportovní haly v Máchově ulici přináší omezení. Jaká je kvalita vody volně přístupných pramenů ve Strakonicích? Žár pravdy nezhasí - výstava věnovaná životu Mistra Jana Husa. Poznej svého souseda - projekt, který má odstranit předsudky a xenofobii. Sport: Slavnostní otevření areálu Sádky po rekonstrukci.