Červenec 2015

Generální ředitel strakonické teplárny na hodinu odvolán

See video

Účetní kontrola zjistila, že někdo patrně z managementu platil podnikovou kreditní kartou občerstvení ve firmě nabízející také erotické služby.

Zpravodajství STTV - 31. týden 2015

See video

Zvířata v hradním Safari ohrožují volně pobíhající psi. Kapela Parkán se chystá pokřtít nové CD. Ve Strakonicích vznikne již šestá kruhová křižovatka v ulici Ellerova. Strážníci Městské policie řeší problémy s hady. Sport: Partnerství mezi HBC Strakonice a oddílem házené z Hofenu.

Zpravodajství STTV - 30. týden 2015

See video

Pejskiáda na Podskalí vynesla psímu útulku 5000 korun. Řidiče ve Strakonicích čeká několik dopravních omezení. Městské kulturní středisko vyzývá výtvarníky k tvorbě na největším obrazu světa. Odbor dopravy přechodně změnil své úřední hodiny. V Bažantnici se narodilo deset štěňat švýcarského ovčáka. Sport: Fotbalový turnaj Strakobandu.

Zpravodajství STTV - 29. týden 2015

See video

Ve Strakonicích se na závěr školního roku uskutečnil jedinečný koncert pěveckých sborů. Po ničivé vichřici se stále nedoporučuje vstup do některých lokalit ve městě. Na hradní nádvoří se vrátilo Jamboree a jeho příznivci byli spokojeni. Podobně jako v dalších městech a obcích se lidé ve Strakonicích 6. července poklonili památce mistra Jana Husa. Pokud při svých letních cestách míříte na Šumavu, zkuste si udělat zastávku ve Volyni. Strakoband zve na sportovní akci.

Škody po vichřici 8.7. 2015 ve Strakonicích

See video

Stromy popadané v bouřkách na silnice a železniční koleje komplikovaly ve středu ráno a dopoledne na řadě míst dopravu.

Zpravodajství STTV - 28. týden 2015

See video

Pivovarskou pouť zahájila salva z děla. Kniha do vlaku je nový projekt Šmidingerovy knihovny. Byla zahájena výstava hraček v Zámecké galerii. Vojtěchu Hrubému bylo uděleno čestné občanství. Ekologická stanice z Roudnice nad Labem kroužkovala čapí mláďata na Strakonicku. Poznej svého souseda - vzpomínka na židovském hřbitově.