Srpen 2015

Zpravodajství STTV - 36. týden 2015

See video

Policisté ve Strakonicích upozorňovali řidiče, že auto není trezor. Kulturní festival Strakonice nejen sobě se uskuteční na sedmnácti místech ve městě. Kapitulní síň strakonického hradu se proměnila v pohádkovou zemi. Seriál: Třetí díl o důležitých archeologických objevech ve Strakonicích od roku 2004. Sport: V Katovicích se již po 15. konala ekologická rallye.

Zpravodajství STTV - 35. týden 2015

See video

Obvodní oddělení police ve Strakonicích mění svou adresu. Uměleckořemeslná střední škola Oselce představila svou výstavu v Maltézském sále. Kapela Please The Trees zasadila další strom tentokrát ve Volyni. Letní seriál: Významné archeologické nálezy na území Strakonic (druhá část). Pozvánka: Kulturu ve městě představí nultý ročník festivalu Strakonice nejen sobě. Sport: Běh městem Strakonice 2015

Životní osud Ladislava Kořána

See video

Jako mladý úspěšně sportoval po boku Emila Zátopka. Jako úspěšný vynálezce a podnikatel neměl v minulém režimu šanci. Jako vězeň uranových dolů měl číslo 010806. Jen malý výčet ze života Ladislava Kořána.

Životní příběh Evy Václavíkové ze Strakonic

See video

Ve válce byla číslem 83308. Identifikační číslice na rozdíl od ostatních Židů na předloktí vytetované nemá. Namísto koncentračního tábora, kde našla smrt většina příbuzných, ona přežila v úkrytu.

Zpravodajství STTV - 34. týden 2015

See video

Letní seriál: Podzemí Strakonic vydává archeologické poklady. Motocyklová soutěž Šumavou odstartovala ze strakonického hradu. Rally Agropa se jela také ve strakonickém okrese. Pozvánka na Běh městem Strakonice. Eva Václavíková přežila jako židovské dítě holocaust.

Zpravodajství STTV - 33. týden 2015

See video

Strakonice mají nové moderní vlakové nádraží. Na Zadově vznikla unikátní rozhledna s lezeckou stěnou. Kapela Parkán pokřtila deváté album. Sport: 23. ročník poháru Kontaktu bB.

Zpravodajství STTV - 32. týden 2015

See video

Představenstvo strakonické teplárny odvolalo její management pro ztrátu důvěry. V Blatné byla pokřtěna kniha o Ladislavu Kořánovi. Výstava ve Šmidingerově knihovně připomíná sedmdesáté výročí svržení atomových pum na Japonsko. Sport: Úspěchy strakonických parašutistů, Czech open na nově otevřených Sádkách.