Říjen 2015

Romana Motlová o soutěži StarDance

See video

Rozhovor s mistryní České republiky v latinskoamerických tancích Romanou Motlovou, která ve Strakonicích vede taneční kurzy a tančí ve světově úspěšné televizní soutěži StarDance.

Zpravodajství STTV - 44. týden 2015

See video

Podzimní výlovy rybníků jsou v plném proudu. Projekt Zahrada poznání vrací ovocné stromy do krajiny. Ohlédnutí za festivalem Strakonice nejen sobě ve Šmidingerově knihovně. Sport: Strakoničtí hokejisté nestačili na Veselí nad Lužnicí, házenkáři podlehli papírově slabšímu Náchodu, FK Junior porazil TJ Čestice 2:0.

Zpravodajství STTV - 43. týden 2015

See video

Ve strakonické nemocnici dokončili zateplení vstupní budovy. Na úklidu v přírodní rezervaci Kuřidlo se podílely celé rodiny i s dětmi. Porota rozhodla o vítězných fotografiích 15. ročníku mezinárodního bienále Žena Strakonice 2015. Mimořádné ohlasy na výstavu Steve McCurryho v prostorách strakonického hradu pořadatele těší. Městské informační středisko vyhlásilo 13. ročník výtvarné vánoční soutěže. Sport: Florbalisté FB Strakonice podlehli Karlovým Varům 4:6. Pozvánka: Vzpomínková akce u příležitosti vzniku samostatného československého státu.

Zpravodajství STTV - 42. týden 2015

See video

Pracejovická úpravna vody ještě zůstává ve zkušebním provozu. Mladí architekti považuj bývalou přádelnu Fezka za nejmodernější objekt ve Strakonicích. Slavný americký fotograf Steve McCurry vystavuje ve strakonickém hradě. Zasedala porota mezinárodního bienále fotografické soutěže Žena / Women Strakonice. Sport: Běh okolo kuřidla

Steve McCurry - dokument (CZ dabing)

See video

V rámci unikátní výstavy fotografií (Maltézský sál a sál U Kata - Strakonický hrad) světově známého foto-reportéra Steve McCurryho zpracovala Strakonická televize překlad pro krátký dokument o jeho práci, postupech, myšlenkách a životě celkově.

Unikátní výstava fotografií Steve McCurryho ve Strakonicích

See video

Nenechte si ujít velice unikátní výstavu fotografií, která se přesunula z Prahy do Strakonic, jako vůbec do druhého českého města. Vice na http://www.meks-st.cz/vystava/steve-mccurry-photographer

Zpravodajství STTV - 41. týden 2015

See video

Firma Denios bude v příštím roce přijímat nové zaměstnance. hasiči nacvičovali záchranu tonoucího na jezu u Křemelky. Po dvaceti letech se ve Strakonicích konala pouťová výstava historických motocyklů. V Rennerových sadech se konal festival zdravé výživy. O prodlouženém víkendu se jihočeští policisté zapojili do celorepublikové dopravně bezpečnostní akce. Pozvánka: Daniel Schroll, výstava fotografií Proměna vody. MěKS zve výtvarníky ke tvorbě nekonečného plátna. Bez komentáře - Václavská pouť.

Výstava historických motocyklů

See video

Bez komentáře - ČZ, Jawa, Harley Davidson, BMW, Praga, Indian a další.