Listopad 2015

Zpravodajství STTV - 48. týden 2015

See video

Strakoničtí si výročí 17. listopadu připomněli u kostela sv. Markéty. Policisté kontrolovali dodržování zákazu nalévání alkoholu mladistvým. Házenkáři podlehli doma favorizovaným Lovosicím. Policisté rozdávali reflexní vesty. Palackého náměstí bude částečně uzavřeno. Taneční kurzy skončily tradičním věnečkem. Pozvánka: Autumn Night - charitativní koncert v Katovicích. Sport: Házenkáři podlehli favoritu z Lovosic. Vodní polo vyhrálo a omlazuje svůj kádr.

Zpravodajství STTV - 47. týden 2015

See video

Na Dubovci lidé vzdali úctu válečným veteránům. Historickou událost oslavili v Radomyšli. Výtvarníci z Mačkova malují tzv. nekonečné plátno. Probíhá výstava malíře Ivana Čecha, k nedožitým 80. narozeninám. Policisté se zapojili do celostátní akce v rámci kontroly alkoholu a mladistvých. Sport: Hokejisté porazili Soběslav. Basketbalistky prohrály s Hradcem Královým.

Zpravodajství STTV - 46. týden 2015

See video

Policisté na Strakonicku pořádali bezpečností akci "Vidět a být viděn". Parkoviště pod pivovarem zůstane i po rekonstrukci bezplatné. Jubilejní 40. výstavu v galerii pod širým nebem tvoří abstraktní obrázky autora Jana Bradáče. Pozvánka: Koncert skupiny Katapult nazvaný Retro tour 2015 se uskuteční 20. listopadu od 20 hodin ve strakonickém kulturním domě. Sport: Basketbalistky týmu U 19 Chance se snaží udržet extraligu. Fotbalisté FK Junior přezimují na prvním místě okresního přeboru. Pozvánka: Házenkáře čeká těžký zápas s Lovosicemi.

Zpravodajství STTV - 45. týden 2015

See video

Popíjení alkoholu bylo zakázáno v dalších lokalitách města Strakonice. O Islamismu v Evropě přednášel bývalý irácký muslim Salman Hasan. Romana Motlová o světově úspěšné soutěži StarDance. Připomenutí vzniku samostatného Československa. Nultý ročník festivalu Strakonice nejen sobě byl oceněn.