Prosinec 2015

Zpravodajství STTV - 53. týden 2015

See video

Strakoničtí zastupitelé odsouhlasili rozpočet města. Ve strakonickém kulturním domě byly předány hudební ceny Strakonická Grammy 2015. Policisté zvou seniory na pravidelné besedy. Nedělní setkání se zajímavými lidmi je nový pořad MěKS. Výtěžek z charitativního koncertu Autumn Night 2015 byl předán Dětskému domovu ve Volyni. Sport: Fotbalová přípravka Junioru obhájila vánoční turnaj.

Zpravodajství STTV - 52. týden 2015

See video

Zastupitelé schválili nižší cenu za odpad. Helena Brejchová rezignovala na funkci místostarostky. Ivan Švihálek končí na interním oddělení strakonické nemocnice. Strakoničtí si připomněli Václava Havla. Anketa - váš nejkrásnější dárek. Děti ze základní školy F.L. Čelakovského v Jezerní ulici zpívali každé ráno roráty. Sport: HC Strakonice osmé třídy porazili HC Tábor.

ŽENA WOMAN STRAKONICE 2015

See video

15. Mezinárodní fotografické bienále ŽENA WOMAN STRAKONICE 2015

Zpravodajství STTV - 51. týden 2015

See video

Nejlepší snímky z bienále Žena 2015 jsou vystaveny ve strakonickém hradu. Realizační tým schválil program 22. ročníku Mezinárodního dudáckého festivalu 2016. Strakonické krasobruslařky pozvaly diváky na vánoční exhibici. V Rennerových sadech probíhá rozsáhlá rekonstrukce. Sport: Hokej, Florbal.

Zpravodajství STTV - 50. týden 2015

See video

Jubilejní 15. ročník Mezinárodního fotografického bienále Žena byl slavnostně zahájen. Ve strakonickém domě dětí a mládeže se vyráběly adventní věnce. Střelskohoštický zámek se proměnil v Peklo. Městský úřad upozorňuje na omezení otvírací doby omezení v oddělení evidence obyvatel, občanských průkazů a cestovních dokladů. Mladí filmaři CAN Production se představují v rámci ARTWALL - galerie pod širým nebem. Pozvánka: Výstava nejkrásnější dárek. SPORT: Plavecké závody denních stacionářů ČR.

Zpravodajství STTV - 49. týden 2015

See video

Dobrovolní dárci krve dostali plakety Dr. Janského. V bývalé přádelně Na Dubovci se konala další kulturní akce. Zahájení adventu ve Strakonicích. Pozvánka na koncert s Vladimírem Hronem. Sport: Strakoničtí v desátém kole národní florbalové ligy porazili Čelákovice.