Únor 2016

Zpravodajství STTV - 9. týden 2016

See video

Chodci musí mít za snížené viditelnosti reflexní prvky. Program 22. ročníku mezinárodního dudáckého festivalu ve Strakonicích je připraven. Premiéra strakonických ochotníků měla mimořádný úspěch. V Třebohosticích byl pokřtěn již devátý díl zpěvníku Písničky, který ani čas neodvál... Tři sta metrů unikátního obrazu s názvem Nekonečné plátno bude vystaveno ode 5. dubna do 1. května na strakonickém hradě. Od pondělí 29. února platí až do odvolání zákaz návštěv na všech oddělení strakonické nemocnice.

Zlatovlásky na strakonickém hradě

See video

Jiří Pešl vystavuje v Maltézském sále strakonického hradu své Zlatovlásky.

Zpravodajství STTV - 8. týden 2016

See video

V nemocnici otevřeli nové oddělení následné péče. Bude dost peněz na mezinárodní dudácký festival? Začala rozsáhlá rekonstrukce mostu Jana Palacha. Pozvánka na dvě zajímavé výstavy: Fotografie Jiřího Egermaiera a práce studentů VOŠ a SPŠ ve Volyni.

Slavnostní otevření nového oddělení následné péče ve strakonické nemocnici

See video

Nové oddělení následné péče se přestěhovalo do pavilonu bývalé gynekologie už po tříměsíčních stavebních úpravách. Celá přestavba za více než dva miliony korun byla hrazena z vlastních zdrojů nemocnice. Na slavnostní otevření přijal pozvání hejtman Jihočeského kra Jiří Zimola a další hosté.

Zpravodajství STTV - 7. týden 2016

See video

Strakoničtí občané protestují proti stavbě vodní elektrárny u Pětikolského jezu. Jiří Máška vystavuje v písecké galerii Portyč. Nejlepší sportovci roku 2015 byli vyhlášení v Rytířské sálu strakonického hradu. Pozvánka: Nová hra Studia mladých Od silvestra do silvestra. Strakonicemi prošel masopustní průvod pořádaný rodinným centrem Beruška.

Protest proti vodní elektrárně

See video

U Pětikolského jezu, v těsné blízkosti strakonického hradu, má vzniknout malá vodní elektrárna. Strakonickým občanům se tento nápad nelíbí a svůj nesouhlas vyjadřují podepisováním petice. Proti stavbě elektrárny se rezolutně postavilo i vedení města.

Zpravodajství STTV - 6. týden 2016

See video

Ohlédnutí Strakonické televize za druhým pololetím roku 2015.

Zpravodajství STTV - 5. týden 2016

See video

Ohlédnutí Strakonické televize za prvním pololetím roku 2015.