Červen 2016

Zpravodajství STTV - 26. týden 2016

See video

Úmyslný požár muzea se stal námětem cvičení IZS s názvem Hrad 2016. V rámci Noci kostelů navštívilo kostel sv. Prokopa asi 250 lidí. V Rennerových sadech se konala další zajímavá akce v rámci Park Open! 2016. Sport: Velký turnaj malých fotbalistů E.ON Junior Cup.

Zpravodajství STTV - 25. týden 2016

See video

Strakonická nemocnice má nové hemodialyzační středisko. Jihočeským krajem projel peloton projektu Na kole dětem, podporující onkologicky nemocné děti. Již pošestnácté se konala taneční soutěž Dance Show. Diakonie Broumov spolu s městem Strakonice pořádají sbírku nejen starého ošacení, pro lidi, kteří to potřebují. Sport: Memoriál Petra Adlera, FK Junior vítězem okresního přeboru.

Zpravodajství STTV - 24. týden 2016

See video

Prezident České republiky Miloš Zeman diskutoval s občany ve Strakonicích. Festival Jamboree zaskočilo počasí. Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory pořádá počítačové kurzy zdarma. Strakáček aneb Děti dětem se jmenuje první ročník přehlídky dětských divadelních kolektivů. Sport: Strakonické pólistky vybojovaly titul mistra republiky.

Návštěva prezidenta České republiky Miloše Zemana

See video

Prezident České republiky Miloš Zeman navštívil Strakonice, ve kterých ho přivítalo zcela zaplněné hradní nádvoří.

Lidé kolem nás - Sára Veselková

See video

V dalším díle rubriky Strakonické televize LIDÉ KOLEM NÁS se podíváme za mladičkou snowboardistkou Sárou Veselkovou z Nového Dražejova, která reprezentovala Českou republiku na Zimních olympijských hrách mládeže 2016 v Lillehammeru.

Zpravodajství STTV - 23. týden 2016

See video

Prezident České republiky Miloš Zeman navštívil Strakonice. Pracovníci Muzea středního Pootaví nalezli vzácné fragmenty truhly Karla IV. V Rennerových sadech se lidé poklonili Jeronýmu Pražskému. V rubrice LIDÉ KOLEM NÁS se podíváme za mladičkou snowboardistkou Sárou Veselkovou z Nového Dražejov.