Listopad 2016

Prestižní výstava fotografií CZECH PRESS PHOTO ve Strakonicích

See video

CZECH PRESS PHOTO je prestižní fotografická soutěž a následná výstava fotografií s více než dvacetiletou tradicí, která každoročně přehledně mapuje a představuje veřejnosti prostřednictvím nejlepších fotografií a dokumentárních filmů nejvýznamnější události uplynulého roku napříč celým společenským spektrem od zpravodajských aktualit přes umění a portréty až po sport a přírodu. (Maltézský sál, 4. prosinec 2016 - 30. leden 2017, otevírací doba: úterý - neděle 9.00 - 16.00 hod.)

Zpravodajství STTV - 48. týden 2016

See video

Slavnostní zahájení adventu na Velkém náměstí. V prostorách hradu se připravuje prestižní výstava Czech Press Photo 2015. Na plaveckém stadionu začala první etapa rekonstrukce venkovních bazénů. V Zámecké galerii probíhá výstava dětských prací ateliéru DDM. Sport: Strakoničtí hokejisté mají za sebou další výhru.

Zpravodajství STTV - 47. týden 2016

See video

Lidé zapálili svíčky u kostela sv. Markéty v předvečer Dne boje za svobodu a demokracii. Policisté kontrolují chodce zda za špatné viditelnosti mají reflexní pásky. Pochod proti diabetu se konal také ve Strakonicích. V rámci Evropského týden mobility se i ve Strakonicích uskutečnilo sčítání dopravy. Ve foyer info centra můžete vidět soutěžní výstavu O vánoční dárek. Sport: florbal a házená. Pozvánka: Charitativní koncert Atumn Night 2016.

Zpravodajství STTV - 46. týden 2016

See video

Den válečných veteránů byl poprvé spojen s veřejnou sbírkou. Burza škol usnadňuje žákům rozhodnutí o budoucím povolání. Anketa o volbě amerického prezidenta. Pozvánka: Zahájení adventu v neděli 27. listopadu 2016. Sport: Strakoničtí házenkáři doma vyhráli.

Zpravodajství STTV - 45. týden 2016

See video

Návrh nového přednádražního prostoru ve Strakonicích byl představen v domě kultury. Most Jana Palacha má být do zimy opraven. Strakonice jsou druhým městem po Praze, kde vystavují mistři litevské fotografie. Letošní květinová soutěž Strakonice kvetou skončila. Vojáci cvičili obranu proti teroristům.