Prosinec 2016

Zpravodajství STTV - 52. týden 2016

See video

Zastupitelé města Strakonice schválili rozpočet pro rok 2017. První Krampus ve Strakonicích vidělo možná 15 tisíc lidí. Sport: Strakoničtí hokejisté porazili v derby tým Radomyšle.

První KRAMPUS ve Strakonicích 2016

See video

Podívejte se, jak vypadal čertovský rej na Velkém náměstí ve Strakonicích.

Zpravodajství STTV - 51. týden 2016

See video

Balónky odnesly přání Ježíškovi od dětí ze Strakonic. Zdeněk Lacina vydal již druhou knížku. Příběh kněze Romana Dvořáka v rubrice Lidé kolem nás.

Zpravodajství STTV - 50. týden 2016

See video

Prestižní výstava CZECH PRESS PHOTO je poprvé ve Strakonicích. Na dětském oddělení v nemocnici nosí lékaři a sestry veselé oblečení. Naposledy v letošním roce přivítali na strakonické radnici nové občánky. Sport: Házenkáři mají za sebou úspěšný podzim.

Vypouštění balónků s přáním k Ježíškovi

See video

Letošní vypouštění balónků s přáním Ježíškovi organizovalo ve Strakonicích Rodinné centrum Beruška. Z jeho zahrady přesně v 15 hodin a 15 minut děti vypustily asi 380 balonků s přáníčky adresovanými českému Ježíškovi. Strakonické rodinné centrum pořádalo tuto celostátně koordinovanou akci již po osmé.

Zpravodajství STTV - 49. týden 2016

See video

Originální ekologický projekt "Zahrada poznání" dostal knižní podobu. Provozovatel rockového klubu na Křemelce končí po čtrnácti letech. Vánoční výstava v kapitulní síni představuje naše i zahraniční betlémy. V centru města byly otevřeny nové prostory obchodního centra Maxim. Na mostě Jana Palacha je už zase normální provoz. Nehoda v Katovicích varuje řidiče. Jak prožíváme adventní čas? Ptali jsme se na adventních trzích pod rumpálem.