Březen 2017

Medailónek Jaroslav Kučera 1995

See video

U příležitosti fotografické výstavy SUDETY ve Strakonicích - Medailonek z roku 1995 (režie Matěj Mináč - pro slovenskou televizi)

JAROSLAV KUČERA: SUDETY/Sudetenland - výstava fotografií
termín: 30. březen 2017 - 29. duben 2017
místo konání: Maltézský sál (Vernisáž 30. března 2017 od 17:00)

Zpravodajství STTV - 13. týden 2017

See video

Šest lidí bylo oceněno za záchranu lidských životů. Studenti strakonického gymnázia navštívili vojáky V Lipkách.V březnu proběhlo další vítání občánků. Pozvánka: Fotografická výstava Jaroslava Kučery - Sudety. Sport: Strakoničtí házenkáři odvedli skvělý výkon proti pražskému Chodovu.

Pozvánka na výstavu fotografií JAROSLAVA KUČERY - SUDETY

See video

JAROSLAV KUČERA: SUDETY/Sudetenland - výstava fotografií
termín: 30. březen 2017 - 29. duben 2017
místo konání: Maltézský sál (Vernisáž 30. března 2017 od 17:00)

Zpravodajství STTV - 12. týden 2017

See video

Společenský večer záchranářů se konal už po osmé. Lidé si preventivně nechali vyšetřit ledviny ve strakonické nemocnici. V Národním týdnu manželství se ve Strakonicích konalo několik akcí. V galerii Artwall je k vidění výstava architekta Jana Alexe Řezáče. Pozvánka: Začíná 52. ročník loutkářské přehlídky Skupovy Strakonice. Sport: Domácí florbalisté bojují o udržení v play down.

Zpravodajství STTV - 11. týden 2017

See video

Byla zahájena výstavba severního dopravního půloblouku. O policejní projekt "Zkus to říct" byl ve Strakonicích velký zájem. V Maltézském sále strakonického hradu byla otevřena výstava loutek ze sbírek Národního muzea. Sport: Strakoničtí hokejisté ve druhém utkání čtvrtfinále play off krajské ligy podlehli na domácím ledě Hluboké nad Vltavou 1:3. Po předchozí porážce na ledě soupeře 2:3 pro ně tak sezona skončila.

Strakonické hokejisty vyřadila Hluboká nad Vltavou

See video

Strakoničtí hokejisté ve druhém utkání čtvrtfinále play off krajské ligy podlehli na domácím ledě Hluboké nad Vltavou 1:3. Po předchozí porážce na ledě soupeře 2:3 pro ně tak sezona skončila.

Zpravodajství STTV - 10. týden 2017

See video

Končí platnost většiny řidičských průkazů. Město bude opravovat vybrané chodníky. Jiří Máška vystavuje v zahraničních galeriích. V rubrice Lidé kolem se podívejte na medailónek bývalého ředitele strakonického gymnázia Ladislava Paucha. Sport: Strakoničtí hokejisté prohráli poslední zápas základní části na samostatné nájezdy a připravují se na play off.