Duben 2017

Pozvánka: Fotografové Strakonice 2017

See video

Vernisáž proběhne 2. května od 17:00 v Maltézském sále strakonického hradu. Fotografie je možné si zakoupit a přispět tak na strakonický psí útulek. Vystavující: Ivana Řandová, Iveta Heinová, Jan Hrdina, Jiří Kuchař, Marek Příhoda, Michaela Holmanová, Pavel Drdel, Petr Borovička, Petr Kašlal, Petr Strbačka, Tomáš Hurský, Tereza Červenková, Václav Král, Vítek Zákostelecký.

Zpravodajství STTV - 17. týden 2017

See video

Město Strakonice chce vybudovat průmyslovou zónu. O Velikonocích se na jihočeských silnicích provinilo několik stovek řidičů. ZŠ Dukelská uspořádala již tradiční velikonoční charitativní akci. Ve Volenicích proběhl pochod za oběti Transportu smrti. Strakonice navštívil bývalý prezident Václav Klaus. Zájem o bosou turistiku stoupá. V bývalé jídelně U Steinů se uskutečnila první Pecha Kucha Night.

Zpravodajství STTV - 16. týden 2017

See video

Dohoda mezi městem a společností Tonak vznikla při otevření nové prodejny pokrývek hlav. 1.7.2017 dojde k další změně jízdních řádů. V Želivského ulici je k vidění výstava prací studentů Střední průmyslové školy ve Volyni nazvaná Generálka. Na 14. Ročník Tattoo Jamu dorazilo přes tisíc návštěvníků. Muzeum středního Pootaví zahájilo sezónu. Sport: Domácí házenkáři zvládli těžký zápas s Talentem Plzeň B.

Zpravodajství STTV - 15. týden 2017

See video

Strakonice budou mít další partnerské město. Byla odhalena pamětní deska Jarka Dvořáka Šumavského. Rozhovor: Na vernisáži výstavy Sudety s fotografem Jaroslavem Kučerou. Sport: Úspěchy Jakuba Rataje a Sáry Veselkové. Házenkáři doma vyhráli.

Zpravodajství STTV - 14. týden 2017

See video

Vedení města finančně podpoří sportovní a kulturní aktivity ve Strakonicích. ANKETA: Mají osobní auta parkovat na Velkém náměstí? Proběhla 52. loutkářská přehlídka Skupovy Strakonice. Proběhla rekonstrukce bitvy u Sudoměře. Téměř tisícovka motorkářů přivítala novou sezónu. Sport: Domácí florbalisté po tvrdém boji porazili Liberec v sérii zápasů 3:2 a vybojovali si tak i na příští sezónu Národní ligu.