Červen 2017

Zpravodajství STTV - 26. týden 2017

See video

Mimořádná tisková konference měla za bod programu pozitivní lustrační osvědčení tajemníka městského řadu. Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory pořádá již dvanáctým rokem PC kurzy. Ve Strakonicích se budují nové cyklostezky. Starosta města poprvé besedoval s dětmi. Sport: Přátelské utkání stolního tenisu mezi TJ ČZ Strakonice Elektrostav a KT Praha.

Zpravodajství STTV - 25. týden 2017

See video

Víkend otevřených zahrad byl ve strakonických Rennerových sadech věnován divadlu a loutkám. Jubilantům v Domově seniorů v Lidické ulici přišli popřát zástupci města. Noc kostelů se tradičně uskutečnila i ve Strakonicích. Sport: FK Junior slaví čtvrtý postup v řadě.

Zpravodajství STTV - 24. týden 2017

See video

Nové městské infocentrum překvapilo veřejnost osobitě pojatým prostorem v bývalé zámecké galerii. Na letišti proběhlo taktické cvičení složek integrovaného záchranného systému Letadlo 2017. Žáci základních škol oslavili 650. výročí města. Dětský pěvecký sbor Fere Angeli oslavil patnáct let.

Zpravodajství STTV - 23. týden 2017

See video

Strakonický pivovar má nového obchodního ředitele. Při registraci vozidla již není důležitá místní příslušnost. Ohlédnutí za dnem s 25. protiletadlovým raketovým plukem. Na Podskalí se konal multikulturní festival. Brány strakonického hradu se otevřely pro návštěvníky projektu Muzejní noc. Sport: Vodní pólistky získaly dvanáctý titul v řadě. Fotbalisté Junioru postoupili do 1. A třídy.