Srpen 2017

Zpravodajství STTV - 35. týden 2017

See video

Strakonice mají za sebou třídenní slavnosti města u příležitosti výročí 650 let. Žena Woman Strakonice vystavena poprvé v novodobé historii soutěže mimo Strakonice a to v Praze v Czech Photo Centre. Již třetí ročník moto soutěže Šumavou vyhrál podruhé v řadě Pavel Herda. Sport: Přípravné utkání hokejových týmů Motor České Budějovice a HC Škoda Plzeň na strakonické ledové ploše.

Multimediální laserová show Otava žije

See video

Slavnosti města 650 let Strakonice: Sestřih z toho nejlepšího z multimediální laserové show Otava žije, včetně proslovu starosty města Strakonice Břetislava Hrdličky.

Oslavy města Strakonice pokračují 2017

See video

Oslavy 650 let města Strakonice pokračují. Na hradním nádvoří lze za poslechu středověké hudby potkat kejklíře, šašky, žongléry. Také je tu možnost ochutnat středověké pochutiny a občas zde dojde i na šermířský souboj. Naproti tomu scénu U Sv. Markéty obsadila mladá strakonická rocková scéna. Hlavní hřeb prvního dne oslav nezmeškejte ve 22:00, kdy Otava opravdu ožije (ulice Katovická a most Jana Palacha).

Slavnosti 650 let města Strakonice byly zahájeny

See video

Slavnosti města byly zahájeny na hradním nádvoří, ze kterého se na pouť městem vydali vybubnovávači. Krátce na to se do programu oslav zapojila i scéna U Sv. Markéty, kde diváci viděli vystoupení mladých dudáckých souborů. O příjemné zážitky na pivovarské scéně se jako první naopak postarala Malá muzika Nauše Pepíka.

Zpravodajství STTV - 34. týden 2017

See video

Strakoničtí radní uvolnili peníze na vybudování potřebných šaten pro házenkáře. Návštěvníci letního kina si naplno vychutnali velkou rockovou událost. Dokumentární fotografii vystavuje David Sládek v kavárně Barmeo. V plastovém odpadu se objevují použité injekční stříkačky, které do tohoto odpadu nepatří. V Katovicích se uskutečnil již devátý ročník Dětského cyklistického dne.

Zpravodajství STTV - 33. týden 2017

See video

Vzniky nové antistresové omalovánky se strakonickými motivy. Ve městě přibudou další parkovací místa. Jiří Máška vystavoval v New Yorku.Pozvánka: Oslavy města u příležitosti 650. výročí. Sport: Parašutistická soutěž Bazén 2017.

Zpravodajství STTV - 32. týden 2017

See video

Práce na severním dopravním půloblouku probíhají podle časového plánu. Proběhl 25. ročník Plaveckého léta s Kontaktem bez bariér ve Strakonicích. Na volyňské koupaliště přijelo na sraz 200 veteránů. V muzeu probíhá výstava nejen pro ty nejmenší s názvem Kostičky. Sport: Strakonickem projela Rally Pačejov.