Říjen 2017

Zpravodajství STTV - 44. týden 2017

See video

Lidé si připomněli 99. výročí vzniku Československa. Nové infocentrum má za sebou letní sezónu. Jiří Máška vystavuje v pražské galerii U Topiče na Národní třídě. Tečka za II. ročníkem sportovních seniorů se uskutečnila v pivovaru. Sport: 37. ročník Běhu okolo Kuřidla. Junior NBA League s účastí ZŠ Čelakovského. Hokejisté porazili Radomyšl.

Zpravodajství STTV - 43. týden 2017

See video

Parlamentní volby 2017 v České republice skončily. Policisté stále pátrají po unesených dětech z Dětského centra Jihočeského kraje. O noční komentované prohlídky hradu je velký zájem. Ještě do 31. října je možné zhlédnout Retro výstavu Muzea středního Pootaví. Proběhl fotografický festival v Blatné. Výstava Bejvávalo Františka Zemena bude prodloužena až do 26. listopadu. Sport: Basketbalistky prohrály s SBŠ Ostrava.

Zpravodajství STTV - 42. týden 2017

See video

Více jak rok slouží kontaktní kancelář nevidomých a slabozrakých i ve Strakonicích. Nestor strakonických fotografů František Zemen představuje výstavu Bejvávalo. Na hradním nádvoří proběhl workshop přibližující elektromobilitu. Sport: Celostátní akce Pojď hrát hokej + sportovní přehled.

Zpravodajství STTV - 41. týden 2017

See video

Zastupitelstvo schválilo změnu územního plánu. Strakoničtí občané nesouhlasí s malou vodní elektrárnou. Proběhla vernisáž výstavy fotografií Františka Zemena. Na Václavskou pouť přijel rekordní počet adrenalinových atrakcí. Rubrika Lidé kolem nás - David Sládek. Sport: Házenkáři získali první bod v Extralize.

Zpravodajství STTV - 40. týden 2017

See video

Běžci podpořili charitativním během léčbu rakoviny. Na Podskalí proběhl další ročník festivalu zdravé výživy. Záchranáři si připravili ukázku pro studenty gymnázia. Pozvánka: Výstava fotografií Františka Zemena Bejvávalo. Na hoslovickém mlýně proběhl výlov rybníku. Sport: Hokejisté vedou po třech kolech tabulku krajské ligy.