Listopad 2017

Zpravodajství STTV - 48. týden 2017

See video

Město v letech 2014 až 2016 podalo zhruba 27 žádostí o dotace ročně, z toho dvě třetiny žádostí bylo plně, nebo částečně úspěšných. Proběhl mezinárodní den diabetu, který si připomněly i Strakonice. Odborná porota 16. ročníku Mezinárodního fotografického bienále ŽENA/WOMAN Strakonice 2017 už vybrala nejlepší snímky od autorů z celého světa. Sport: Házená

Zpravodajství STTV - 47. týden 2017

See video

Den boje za svobodu a demokracii si lidé připomněli 17. listopadu u kostela sv. Markéty. Jubilanti z řad seniorů měli setkání v domě kultury. Proběhla policejní akce s důrazem na viditelnost chodců a cyklistů. V DDM proběhl pátý ročník festivalu South Rocks. Sport: Český pohár v krasobruslení, házená.

Zpravodajství STTV - 46. týden 2017

See video

Den válečných veteránů si lidé připomněli Na Dubovci. Cyklostezka mezi Strakonicemi a Novým Dražejovem byla slavnostně otevřena. Nenechte si ujít výstavu Vivat Strakonice od dětí z výtvarného ateliéru Vladimíry Hradské z DDM. Sport: Házená, hokej, fotbal.

Zpravodajství STTV - 45. týden 2017

See video

Na 20. zasedání Městského zastupitelstva ve Strakonicích byl odvolán z funkce místostarosta Milan Jungvirt. V Pracejovicích si připomněli 130. výročí narození Rudolfa Berana. Šmidingerova knihovna vyhlásila výsledky dětské soutěže Lovci perel. Policisté evidují začátkem podzimu více než 30 dopravních nehod zaviněných zvěří. Anketa: Jak jste spokojeni s výsledky parlamentních voleb? Sport: Krajská šachová soutěž, házená.