Leden 2018

Zpravodajství STTV - 5. týden 2018

See video

Druhé kolo prezidentských voleb vyhrál Miloš Zeman. Radnice hledá možnosti, jak zlepšit parkování alespoň v kritických lokalitách města. Už po jedenácté se ve Strakonicích setkaly amatérské divadelní soubory z regionu. Herec a zpěvák Josef Laufer splnil přání seniorce z Domova klidného stáří v Sousedovicích. Pohled na Reprezentační ples města. + Sportovní přehled.

Zpravodajství STTV - 4. týden 2018

See video

Katovická ulice se má proměnit v městský bulvár. V průběhu Tříkrálové sbírky se vybralo rekordní množství peněz. Policisté zorganizovali další besedu se seniory. Připomněli jsme si 126. výročí narození Josefa Skupy. Sport: Florbal, hokej, basketbal.

Zpravodajství STTV - 3. týden 2018

See video

První kolo prezidentských voleb vyhrál ve Strakonicích Miloš Zeman. Hasičům stěžují průjezd městem špatně zaparkovaná auta. Proběhl charitativní Tříkrálový koncert. Cestovatel a experimentální archeolog Pavel Pavel vydal novou knihu. Anketa: Jaký je váš nejsilnější kulturní zážitek v uplynulém roce 2017? SPORT: Hokejisté ztratili pozici lídra tabulky.

Zpravodajství STTV - 2. týden 2018

See video

Tisíce lidí přichází 1. ledna uvítat nový rok s novoročním ohňostrojem nad řekou Otavou. Uskutečnil se již osmý ročník plavání otužilců. Zastupitelé města schválili obecně závaznou vyhlášku o regulaci provozování hazardních her. Na první miminko roku 2018 se ve Strakonicích čekalo až do 3. ledna. Sport: 20. ročník Memoriálu Františka Roučky (turnaj v halové kopané).

Zpravodajství STTV - 1. týden 2018

See video

Začala demolice starých nádražních budov. Lidická ulice je již průjezdná. Začala Tříkrálová sbírka. Jak se načítají audioknihy nejen pro zrakově postižené čtenáře. Jiří Máška vystavoval ve Strakonicích. Vznikla nová kniha Básníci Strakonicka. Novoroční poselství starosty města Břetislava Hrdličky. Sport: Ve sportovní hale se uskutečnil 20. ročník Memoriálu Františka Roučky.