Březen 2018

Zpravodajství STTV - 13. týden 2018

See video

Rada města zvažuje v některých lokalitách Strakonic nahradit klasické kontejnery těmi zapuštěnými. Informační centrum pro seniory připravilo akci s tréninkem paměti. Ve Strakonicích bude vystavovat výtvarník Ladislav Maria Wagner společně s Janou Ágnes. Španělský týden zakusili žáci i učitelé Základní školy ve Volyni. Sportovní zpravodajství: basketbal, hokej, florbal, házená.

Zpravodajství STTV - 12. týden 2018

See video

Strakonice si připomněly narození dvou předních osobností české historie. V rámci světového dne ledvin si mohli lidé nechat udělat vyšetření i ve strakonické nemocnici. Loutková scéna radost se připravuje na 53. ročník přehlídky loutkářských souborů Skupovy Strakonice. Již potřetí proběhla akce pro děti Pojď hrát hokej. Sport: Strakoničtí hokejisté si kvalifikaci o druhou ligu bohužel nezahrají + sportovní přehled - házená, florbal, hokej, basketbal.

Zpravodajství STTV - 11. týden 2018

See video

Vojáci předali výtěžek finanční sbírky základní a mateřské škole speciální. Volné sdružení Dudáci ze Strakonic pokřtilo darovací CD. V Maltézském sále a v sále U Kata probíhá unikátní výstava ze sbírky divadelního oddělení Národního muzea. Scéna mladých při Divadelním souboru Čelakovský nastudovala komedii Alda de Benedettiho Milostné dostaveníčko. Pozvánka: 53. ročník loutkářské přehlídky Skupovy Strakonice. Sport: florbal, hokej, házená, basketbal, vodní pólo.

Zpravodajství STTV - 10. týden 2018

See video

Proběhl IX. ročník Společenského večera pro záchranáře. Přípravy na 23. ročník Mezinárodního dudáckého festivalu jsou v plném proudu. Výtěžek z charitativního projektu Autumn Night Katovice byl předán Dětskému domovu ve Volyni. Rubrika Lidé kolem nás: Jsme Strakonice je neformální skupina lidí, kteří se aktivně podílejí na kulturním dění ve městě. Sport: florbal, házená, basketbal.