Srpen 2004

Zpravodajství STTV - 36. týden 2004

See video

Vandalství ve městě. Oslavy 130 existence hasičského sboru ve Strakonicích. U jezu na Otavě utonul muž. Stodola M. Tučného v Hošticích u Volyně. Strakonický běh městem. Freestylové závody u plaveckého stadionu.

Zpravodajství STTV - 35. týden 2004

See video

Archiv: Rok 1973 - v Radomyšli se otevírá nová základní škola. Přestavba Domova pro seniory v Lidické ulici. Muzeum vydalo knihu Josefa Režného. V Jelence strakonického hradu vystavují R. Riedelbauch a M. Vácha. Nejvyšší soutěž basketbalistek.

Zpravodajství STTV - 34. týden 2004

See video

Rozhovor s ředitelkou MěKS Strakonice o MDF. Výstavba kruhové křižovatky u hřbitova. Návštěva z Velikonočních ostrovů ve Strakonicích. Osmý ročník Springer mejdanu. Pozvánka na 10. ročník Strakonického běhu.

Zpravodajství STTV - 33. týden 2004

See video

Archiv: 1. ročník Mezinárodního dudáckého festivalu a oslavy 600 let od založení Strakonic. Výběrová řízení na posty primářů strakonické nemocnice. Miliony korun do oprav komunikací. Středověké slavnosti Rumpálování na strakonickém hradě. Letečtí modeláři soutěžili v Lipkách.

Zpravodajství STTV - 32. týden 2004

See video

Rozhovor o prezentaci strakonického pěveckého sboru ze Strakonic v Brémách. Archiv: Výstavba nového závodu Fezka. Slavnostní zahájení třídící linky odpadů ve Vydlabech u Písku. Hasiči z Katovic slaví 120 let existence sboru. Nohejbalový turnaj ve Stříteži u Volyně. Příprava paralympioniků ve Strakonicích.