Květen 2004

Zpravodajství STTV - 23. týden 2004

See video

Dům klidného stáří v Sousedovicích. Radomyšl slavila 720 let existence. Město získalo na poplatcích z automatů téměř 1,5 milionu korun. Jihočeský kraj má zájem o převzetí státní části hradu s Muzeem středního Pootaví. Ve Strakonicích se konal další ročník Jamboree. Úspěch družstva starších žaček v basketbalu.

Zpravodajství STTV - 22. týden 2004

See video

Snímání vzácného obrazu v kostele sv. Prokopa. Archiv: Návštěva L. I. Brežněva v Přešťovicích. Kamerový systém ve Strakonicích. Soutěž Českého červeného kříže - první pomoc. Zahájení výstav v galerii Spektrum. Tenisté bojují o záchranu v divizi.

Zpravodajství STTV - 21. týden 2004

See video

Počítačové vybavení ve školách. Zahájení turistické sezóny. Soutěž Zelená stezka ve středisku DDM na Podskalí. Školní akademie Základní školy F. L. Čelakovského. Nábor do sportovní třídy ZŠ Poděbradova. Basketbalistkám bronz unikl.

Zpravodajství STTV - 20. týden 2004

See video

Co brzdí privatizaci pivovaru ve Strakonicích? Vzpomínka na osvobození města Američany. Nárůst počtu psů. Výtvarná výstava v zámecké galerii. Slet čarodějnic v Panské zahradě. Májový běh mládeže v Rennerových sadech.

Zpravodajství STTV - 19. týden 2004

See video

Festival Salve Vita - Salve Caritas. Sezóna 110. výročí založení Muzea středního Pootaví. Slavnostní nástup vojáků v Lipkách a odstupující velitel Jiří Provazník. Ochotníci z Novosedel nastudovali hru Naši Furianti. Pólisté postoupili do finále extraligy. V Habeši se jely závody horských kol.